A nagy áttörés

Kétkedve, ám kíváncsian szemlélem a szelíd gyógymódokat övező és egyre erősebb kultuszt. Az első meghatározó jelentőségű élményt Andrea lélekhang terápiáján tapasztaltam. Téli rossz kedvem és álmatlanságom a kezelést követően hetekre megszűnt. Mintha évtizedek óta cipelt súlyokat vettek volna le a vállamról, még a tartásom is megváltozott! Felszabadító érzés volt, mely azóta is elkísér.

– M. Mária

A virág esszenciák és Én

Aggodalmaim a munkában, türelmetlenség, pesszimizmus a magánéletben vezetett el a Bach virágterápiához. Andreában egy felkészült, segítőkész, empatikus terapeutát ismerhettem meg. Hosszabb ideje járok hozzá rendszeresen, mindig olyan cseppeket állít össze, amelyek segítségemre voltak a változások okozta küzdelmeim, egészségem megőrzése, szakmai előrehaladásom, és párkapcsolatom egyengetése során.  A virág esszenciák közül talán az S.O.S. cseppet emelném ki, mely egy számomra komoly stressz helyzetben (egyik reggel arra ébredtem, hogy ellopták az autóm, amikor is  2 komoly tárgyalásra vártak bent a munkahelyemen…) is segített megőrizni a higgadtságom.

Tapasztalataim szerint a módszer nagyon egyszerű és mellékhatásoktól mentes, melyet Andrea kezelését ismerve csakis ajánlani tudok.

S. Brigitta 

A kineziológia meghozta számomra a változást – kineziológia kineziológus szemmel

Andival még kineziológiai tanulmányaim során ismerkedtem meg, és “első látásra szerelem” volt. 🙂 Már a tanfolyamok során sokszor voltunk párban, így sokat oldottuk egymást, és mindig megdöbbentünk, mennyire hasonló problémákkal küzdünk. Nálam akkoriban a fő gondot az jelentette, hogy szerettem volna megváltoztatni az életemet (közgazdászként dolgoztam, de közben már a háttérben felépítettem egy másik utat is, a spirituális-természetgyógyász vonalat, ami egyre jobban vonzott – ezért mentem is el kineziológiát tanulni), viszont nem volt hozzá meg a kellő önbizalmam, hogy felvállaljam a döntést és az azzal járó rengeteg változást.

Az oldások viszont nagyon meghozták a hatásukat, hiszen a kezelések után pár hónappal eldöntöttem, hogy merek váltani, úgy éreztem, semmi sem gátolhat, a korábbi (ön)kételkedéseimet elfújta a szél. Kiléptem 18 év után a munkahelyemről, és azóta már mások lelkét igyekszem építeni és szépíteni. Boldog és kiteljesedett embernek érzem magam.

Andival a tanfolyamok után sem szakadt meg a kapcsolatom, már nem is számolom hány oldáson voltam nála – mindig az aktuális élethelyzetemnek megfelelő témákkal dolgozva. A “szerelem” tovább tart, végtelenül megbízok szakértelmében. Olyan blokkokat old fel, olyan meglátásai vannak mindig, hogy sokszor szóhoz sem jutok. Végtelen empátiával és gyöngédséggel dolgozik, ha bárkinek kineziológust kell ajánlani, teljes szívemből mondom: Rákóczy Andi biztos a legjobb választás.

Sok-sok lélektisztító blokkoldást kívánok minden kedves embertársamnak, aki a kineziológia (és Andi) segítségét kívánja igénybe venni, biztosan nem fog csalódni!

Sz. Krisztina