A Lélekhang terápia  Filotás Mária fejlesztése, nála jobban senki nem tudná bemutatni, ezért az alábbiakban őt idézem:

“A kezelés közben oldjuk a lélek blokkjait és a kezelendő személy folyamatos élményeket kap lelkétől, hiszen a kezelés alatt végig közvetítem a lelke hangját. Úgy kell ezt elképzelni, hogy eljössz egy oldásra. Megbeszéljük mi a probléma az életedben, mitől szeretnél megszabadulni és mi az, ami még belül igen foglalkoztat. A beszélgetés alatt az energiamezőnk automatikusan összehangolódik és kezelés közben innen jön számomra az információ, melyet hangosan közvetítek számodra.

Hasonlítják ezt egy időutazáshoz, vagy hipnózishoz – de végig tudatodnál vagy, csupán ha becsukod a szemed, és elég érzékeny vagy, jöhetnek képek, élmények a múltadból. Oldás közben érezhetsz fizikai tüneteket is, fej környéken, vagy a szív tájékán, ahol a lélek lakozik. Sokan elérzékenyülnek, ami egy teljesen természetes folyamat. Ezért azt kérem, az oldásra egyedül érkezz, hogy teljesen át tudd adni magad a folyamatnak.

Kérdéseidet nyugodtan írd össze, a legtöbbre lelked megadja a választ.  Van amire nem, persze. Az életutat részleteiben fedi fel, támpontokat ad. Hiszen mindezt szintén a lélek tárolja és míg az telve van sérülésekkel, nem fog teljesen megnyílni. Sőt sok esetben olyan életútról van szó, mely még talán ismeretlen, hiszen a közeljövőben nagyon sok szakma van kialakulóban. Az élmény, melyet ez a terápia nyújt, egyedi. De a legjobb, ha megtanulod Te saját magad lelkét oldani. Nem nehéz, bár tudom nem mindenkinek ez az útja.

Gondja van a párkapcsolatával? Fáj valamije? Szeretne zöld utat kapni az Ön előtt álló eseményre (interjú, utazás, randevú)? Nem tudja eldönteni, hogy merre az arra? Mi szolgálja legfőbb javát? Jó úton halad? Mindent megtesz a boldogulásért, de a pénz, a gazdagság, az üzlet mégsem jön össze? Miért? Mi blokkolja, hol van a probléma gyökere?

Számtalan kérdés, amivel nap, mint nap, akár évek óta küzdünk! És mindez akár egy óra alatt tisztítható! Hihetetlen – de mégsem az!

 • Érzelmi problémák, függőségek feloldása
 • Karmikus problémák feloldása
 • Kapcsolati problémák (családi, párkapcsolat, gyermek, munkahely, stb.)
 • Női problémák (menstruációs gondok), teherbeesés, meddőség
 • Teljesítmény, siker, karrier, sporteredmények blokkjaink oldása
 • Betegségek, balesetek, fóbiák, allergiák
 • Fájdalmak okának megtalálása (minden esetben kiderül mi volt a háttérben és mikor  keletkezett)
 • Önbecsülés hiányának oldása, önértékelés, helyes énkép
 • Depresszió
 • Különféle alvászavarok
 • Munka, siker, bőség, pénz bevonzása

A bejelentkezés előtt érdemes áttekinteni azokat az életterületeket, amelyekben úgy érzi tisztításra van szüksége.

Azon embereknek tudok ezzel segíteni, akik az okokat belül keresik, saját magukban, és tisztában vannak pár alapvető dologgal:

– A lélek örök és hallhatatlan, s míg odabent van korábban fel nem dolgozott sérelem, akár korábbi életből, addig az meg is jelenhet újra az életünkben, hogy akkor ezennel oldjuk már meg.

– Egyetlen alkalommal nem lehet minden problémát orvosolni, hiszen a lélek sem egy alkalommal szerezte be sérüléseit. A kezelés alatt a kezem közvetít egy energiát, melyet a tested befogad és ez az energia fogja a lélek terheit oldani a találkozásunk után pár napon keresztül. A cél, hogy Te magad oldd meg a problémáid, így nem szoktam senkit több alkalommal visszahívni, hanem ellátom feladatokkal, melyek főleg lelki gyakorlatok, de vannak fizikai szintű teendők is. A cél, hogy kioldjuk közösen a fő blokkokat és utána Te magad, lélekből old meg a többit.

– Csak saját problémával gyere, hisz az oldás a Te energiameződből történik és másról, távban, biztosat csak nagy vonalakban tudok mondani.

– Kezelés után pihenni kell, legalább azon a napon. Így ne rohanj utána munkába egyből, szánj a lelkedre 1-2 napot.”

Egy kezelés 8 000Ft (időtartama 1,5-2 óra).

A Lélekhang módszer védett szellemi termék, fejlesztője Filotás Mária.