A Lélekhang terápia  egy csodálatos módszer, amelyet Filotás Mara fejlesztett ki. Segítségével szelíden oldhatóak a lelkünkben lévő blokkok, elindítva ezáltal az áhított változást, gyógyulást. Maga az energia közvetítés inga segítségével történik, használatával egészen konkrétan meghatározhatóak és tisztíthatóak az adott probléma mögött megbújó gyökér okok.

Úgy kell ezt elképzelni, hogy eljössz egy oldásra. Megbeszéljük mi a probléma az életedben, mitől szeretnél megszabadulni és mi az, ami még belül igen foglalkoztat. Ezután elkezdjük megkeresni a válaszokat és a téma mögött húzódó blokkokat, majd oldjuk is őket.

Hasonlítják ezt egy időutazáshoz, vagy hipnózishoz – de végig tudatodnál vagy, és attól függően, hogy milyen érzékeny vagy  benned is jöhetnek fel érzések, felismerések, vagy akár képek is. Mindezek tovább vezetnek bennünket, hogy megtaláljuk a megoldásokat, amik maradandó változást képesek előidézni. Oldás közben érezhetsz fizikai tüneteket is, fej környéken, vagy a szív tájékán, ahol a lélek lakozik. Sokan elérzékenyülnek, ami egy teljesen természetes folyamat. Ezért azt kérem, az oldásra egyedül érkezz, hogy teljesen át tudd adni magad a folyamatnak.

Kérdéseidet nyugodtan írd össze, a legtöbbre lelked megadja a választ.  Van amire nem, persze. Az életutat részleteiben fedi fel, támpontokat ad. Hiszen mindezt szintén a lélek tárolja és míg az telve van sérülésekkel, nem fog teljesen megnyílni.  Az élmény, melyet ez a terápia nyújt, egyedi.

Ha az alábbi kérdésekre igen a válasz, akkor ez a terápia Neked való:

 • Gondod van a párkapcsolatoddal?
 • Fáj valamid?
 • Szeretnél zöld utat kapni egy előtted álló eseményre (interjú, utazás, randevú)? Nem tudod eldönteni, hogy merre az arra?
 • Mi szolgálja legfőbb javadat? Jó úton haladsz egyáltalán?
 • Mindent megteszel a boldogulásért, de a pénz, a gazdagság, az üzlet mégsem jön össze? Miért? Mi blokkolja, hol van a probléma gyökere?
 • Újra és újra ugyanabban a helyzetben találod magad, de mégse tudsz rájönni, hogy mi okozhatja ezt?
 • Állandóan alul értékeled magad? Nincs önbizalmad, önbecsülésed?

Számtalan kérdés, amivel nap, mint nap, akár évek óta küzdünk!

A fentieken kívül az alábbi területeken lehet segítségedre ez a módszer:

 • Érzelmi problémák, függőségek feloldása
 • Karmikus problémák feloldása
 • Kapcsolati problémák (családi, párkapcsolat, gyermek, munkahely, stb.)
 • Női problémák (menstruációs gondok), teherbeesés, meddőség
 • Teljesítmény, siker, karrier, sporteredmények blokkjaink oldása
 • Betegségek, balesetek, fóbiák, allergiák
 • Fájdalmak okának megtalálása (minden esetben kiderül mi volt a háttérben és mikor  keletkezett)
 • Önbecsülés hiányának oldása, önértékelés, helyes énkép
 • Különféle alvászavarok
 • Munka, siker, bőség, pénz bevonzása

A bejelentkezés előtt érdemes áttekinteni azokat az életterületeket, amelyekben úgy érzed tisztításra van szükséged.

Azon embereknek tudok ezzel segíteni, akik az okokat belül keresik, saját magukban, és tisztában vannak pár alapvető dologgal:

– A lélek örök és hallhatatlan, s míg odabent van korábban fel nem dolgozott sérelem, akár korábbi életből, addig az meg is jelenhet újra az életünkben, hogy akkor ezennel oldjuk már meg.

– Egyetlen alkalommal nem lehet minden problémát orvosolni, hiszen a lélek sem egy alkalommal szerezte be sérüléseit. (Javaslom tekints folyamatként a változásra, ahogy egy fizikai sérülésnél is időbe telik a gyógyulás.)

– Csak saját problémával gyere, hisz az oldás a Te energiameződből történik és másról, távban, biztosat csak nagy vonalakban tudok mondani.

Egy kezelés 12 000Ft (időtartama 1,5 óra).

További részletek az alábbi cikkben: http://www.astronet.hu/test-es-lelek/lelekgyogyaszat/lelekhang-egy-fantasztikus-lelekoldo-modszer-a-mai-idok-emberenek-103703

Te már ismered a módszert és meg is tanultad, de gondjaid vannak a technikával? Szükséged lenne egy kis megerősítésre, biztatásra, vagy egyszerűen csak arra, hogy feltehesd a módszerrel kapcsolatos kérdéseidet, úgy hogy közben csak Rád figyelnek Veled foglalkoznak?

Akkor ajánlom figyelmedbe:http://wildrose.hu/lelek-hangolo-mentoralas/

Szükséged lenne egy kis lökésre, egy helyre ahol megtanulhatsz jól kérdezni, és tapasztalatot is tudsz cserélni a többiekkel?

Akkor itt a helyed:http://wildrose.hu/lelek-hangolo-trening/

 

A Lélekhang módszer védett szellemi termék, fejlesztője Filotás Mária.